fbk tvit1 Instagram icon you 1441091026 telegram messenger

реклама

реклама

Напередодні Святого Миколая та Новорічних свят MELOVIN запрошує на сольний концерт

Insta post копія

Новорічні та різдвяні свята - особливий період для всіх українців. Це найкращий час, щоб отримати незабутні емоції, поринути в атмосферу казки та отримати позитивний заряд на наступний рік.

 

Квитки на концерт улюбленого виконавця стануть чудовим презентом до новорічних свят і подарують тепло, якого сьогодні так не вистачає.

 

КУПИТИ КВИТКИ

 

MELOVIN дасть великий сольний концерт в рідному Києві, який стане першим для нього від початку війни. Співак продовжує власною творчістю підтримувати свою країну. 

 

Концерт відбудеться в рамках проекту Wartime.Live. Частина виручених коштів буде спрямована на потреби Збройних Сил України -  на придбання безпілотників для 1-ї окремої бригади імені Івана Богуна. 

 

На майданчику працюють генератори, проблем зі світлом не буде. Найближче укриття - 3 хвилини станція метро “Палац Спорту”. 

 

MELOVIN  - представник України на Євробаченні, переможець шоу “Х-Фактор” та костюмованого гіпер-шоу “Маска”, учасник “Танців з зірками”, переможець в номінаціях “Прорив року” на M1 Music Awards та  “ЛГБТ+ подія року”.

 

Один із найяскравіших представників  українського шоу бізнесу, чиї живі перформанси змушують затамувати подих. Водночас епатажний та сміливий, провокаційний та чуттєвий. Його музика викликає справжній вир емоцій і не залишає байдужим нікого.  

Він запалив серця європейських глядачів треком “Under The Ladder”. Під його пісню “Вітрила” танцювали свій перший весільний танець тисячі українців. А “Не зволікай” під час війни став справжнім гімном сучасності. 

 

Ці, та інші, вже добре відомі пісні, прозвучать у виконанні артиста на концерті. 

 

Від самого початку повномасштабного вторгнення MELOVIN встав на музичну лінію фронту, перетворивши свої соцмережі на волонтерський штаб, завдяки якому десятки сімей, що вимушено залишили свої домівки, отримали необхідну допомогу. 

 

За цей час співак разом із своїм музичним бендом дав десятки благодійних концертів по всіх куточках України та Європи, зібравши більше 4 мільйонів гривень. На виручені від концертів кошти було придбано 4 автівки для ЗСУ, тепловізори, каски, бронежилети та обмундирування, таке потрібне на передовій.

Підтримуємо один одного, допомагаємо ЗСУ та віримо в перемогу!

Чекаємо на тебе в BelEtage Music Hall (Київ) 18 грудня. 

 

Початок о 18.00.

234234233333

 

Tags: MELOVIN

 

Підписуйтесь на Review News в Telegram. ТОПові новини - ви дізнаєтесь миттєво!

 

 

реклама

ОСТАННІ НОВИНИ