fbk tvit1 Instagram icon you 1441091026 telegram messenger

реклама

реклама

Хорошо забытое старое увлечение: TAYANNA общается с поклонниками письмами от руки

TAYANNA22222

Сегодня редко кто пишет письма и пересылает открытки. Певица TAYANNA ежедневно получает сообщения в сети от  поклонников со всего мира, но зачастую они теряются из-за большого количества . 

 

TAYANNA решила возродить пост-кроссинг и теперь каждый может найти письмо в почтовом ящике своего дома лично написанное певицей.

 

«Мені пишуть люди з різних країн, різного віку, чоловіки і жінки. Вони діляться своїми успіхами, розповідають про своє життя, повідомляють радісну новину про те, як познайомилися зі своєю другою половинкою і як танцювали перший весільний танець під мою пісню, як діти зробили перші кроки, довіряють свої переживання. Продовжувати я можу нескінченно. Отримуючи такі історії, я відчуваю себе частинкою життя цих людей, а вони стають частиною мого творчого світу. Для того, щоб бути ближче до всіх, я вирішила у вільний час відповідати листами, написаними особисто від руки. Мені здається, в цьому є якась магія і цінність спілкування.  Це такий діалог, який ведеться повільно і довго, але не переривається, а в електронних листах менi замало простору для індивідуальності, мало місця для душi», - комментирует  TAYANNA.

 

Стать участником пост-кроссинга с TAYANNA очень просто. Присылайте свои письма на домашний адрес, указанный в посте на официальной странице в Facebook  и в скором времени ждите заветный ответ от певицы.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Мені пишуть люди з різних країн, різного віку, чоловіки і жінки. Вони діляться своїми успіхами, розповідають про своє життя, повідомляють радісну новину про те, як познайомилися зі своєю другою половинкою і як танцювали перший весільний танець під мою пісню, як діти зробили перші кроки, довіряють свої переживання. Продовжувати я можу нескінченно. Отримуючи такі історії, я відчуваю себе частинкою життя цих людей, а вони стають частиною мого творчого світу. Для того, щоб бути ближче до всіх, я вирішила у вільний час відповідати листами, написаними особисто мною від руки. Мені здається, в цьому є якась магія і цінність спілкування. Це такий діалог, який ведеться повільно і довго, але не переривається, а в електронних листах менi замало простору для індивідуальності, мало місця для душi. P.S: Своï листи надсилайте за адресою: м. Киïв, вул. Жилянська 30А, оф. 57, 01033 ?

Публикация от TAYANNA (@tayanna_reshetnyak)

 

Підписуйтесь на Review News в Telegram. ТОПові новини - ви дізнаєтесь миттєво!

 

 

реклама

ОСТАННІ НОВИНИ