fbk tvit1 Instagram icon you 1441091026 telegram messenger

реклама

реклама

В кінотеатрі затримали пірата.

0001 1

4 серпня в кінотеатрі Multiplex у ТРЦ Union затримали зловмисника, який неодноразово порушував права інтелектуальної власності, а саме займався камкордингом та піратством в інтернеті.

 

На жаль, від його злочинних дій вже встигло постраждати чимало студій.

 

Завдяки спільним зусиллям працівників Multiplex та УАПА, правопорушника все ж вдалося спіймати.



“Під час стандартного обходу кінотеатру увагу привернув гість, він був схожий на злочинця, що здійснив незаконну відеозйомку. Не зволікаючи ми викликали співробітників УАПА, як тільки відеозйомку підтвердили - одразу ж подзвонили 102. Після прибуття чергового патруля, співробітники поліції оглянули його речі - і, звичайно, знайшли файли, які засвідчили акт несанкціонованої зйомки.” - розповідають співробітники кінотеатру Multiplex.

 

“Від випадків камкордингу залежить імідж не тільки нашого кінотеатру, а й країни в цілому. Нашим співробітникам та співробітникам УАПА довелося докласти чимало зусиль, аби нарешті впіймати та довести вину пірата. Ми сподіваємося, що тепер його буде покарано згідно з законом України.” - прокоментував комерційний директор мережі кінотеатрів Multiplex, Віталій Писаренко.

 

Наразі у даній справі тривають слідчі дії.

 

Нагадаємо, що згідно з Кримінальним кодексом України ст.176 ч.1 дане порушення карається штрафом від тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі з конфіскацією та знищенням всіх примірників, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, баз даних, фонограм, програм мовлення, аудіо - і відеокасет, дискет, інших носіїв інформації, а також обладнання і матеріалів, призначених для їх виготовлення і відтворення.

 

 

Підписуйтесь на Review News в Telegram. ТОПові новини - ви дізнаєтесь миттєво!

 

 

реклама

ОСТАННІ НОВИНИ

ВІДЕО